En kväll jag aldrig kommer glömma!

Asså omg, jag dööör vad grym han var! Har massa videos och bilder, men videoserna kommer senare, när jag har lagt in dom på youtube! :D 
Asså kommer aldrig glömma denhär kvällen, vi stog ASBRA, typ 2 meter från stekten längst fram och lite på sidan/mitten! GAAAAARH vad gryyyyym Adrian Lux är!! :)
Efter typ 2 timmar av hoppande och skrikande så har man rätt ont i fötterna och jag är i princip döv på ena örat, men det värt haha!
 
Här kommer lite bilder, så hörs vi imorgon! :D
 
Vi börjar med våran bild från kärlekstunnen ;)
 
Och nu alla bilder från konserten! :) Alla bilder är tagna av mig, fråga först om ni vill använda dom! 
 

BIIIIIIIIILDEEEEEEEEER


WOOOOOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOOOOOOP

ÅH HELVETE VAF SKÖNT, JAG ÄR KLAR MED ALLT SKOLARBETE NU HAHA JAG DÖÖR VAD SKÖNT!!!! :)
 
…för två veckor sedan stressade man SÖNDER och nu är ALLT avklarat! YIPPIE! Vi lämnar in datorerna på måndag och jag är både glad och ledsen! Ledsen för att jag inte kommer kunna blogga lika ofta, men glad för att det är ett tecken på SOMMARLOV WOOOOOOOOOP ! :)
 
Sorry för stökigt inlägg, men jag är så JÄVLA glad hahah! Puss
 
//Emilia
 

Torsdag!

Idag ska ju jag och Nattis kolla på : Adrian Luuuuux
 
Jag hade lite tråkigt igår/idag :)
 
Dimples:

Wednesday!

Hello!
 
Nej, jag har inte blivit engelsk…hehe okej inga skratta…Aja. HUR har ni haft det idag då? Jag har haft det lugnt 
och skönt! Hade fritt på idrotten idag, vilket var roligt! Så jag satt vid ringarna man hänger i och smsade med Nattis och snapchatade med Jasmina (fast vi satt bredvid varandra) och Filla, som var i skolan! 
Hade matte efter lunchen, gjorde inte ett skit men jag orkar inte bry mig. Min hjärna är inställd på sommarlov, och det är det ju snart, om exakt 2 veckor har jag sommarlov, yay!
 
Sen hade vi prov på mannens och kvinnans könsorgan *host host*. Det var fan psykiskt jobbigt haha! Men det var lätt! ;) Så nu sitter vi här, slutar om 20 minuter! 
 
Imorgon så har jag teknik, fick JUST reda på att vi inte behöver redovisa, för det var frivilligt för 7:or, så det var ju NIIICE! =) Men igår kväll så köpte min snälla pappa guldkortet på grönan till mig, så jag ska hämta ut det imorgon när jag ska dit med Nattis, ska ju kolla på Adrian Lux! :) Kommer bli skitkul! YIPPPIE! Så på kvällen kommer hennes pappa dit vid 22.00 och hämtar och skjutsar hem oss, vi bor ju skitnära varandra! :)
 
Puss!!!

//Emilia
 
 

Tisdag!

Hejsan bloggen!
 
Nu är det tisdag, och om EXAKT två veckor så är det dan innan skolavslutningen, jag längtar så mycket <3
Idag så är det skola, och sen så ska jag hem och jobba lite med min teknikredovisning. 
 
På torsdag efter skolan så ska jag till Grönan med Nattis och kolla på Adrian Lux, så ska vi äta mat där och bara ha det roligt hehe! :) 
 
På fredag har vi en grej som heter Vittra OS (lame jag vet), där man gör massa grenar. Det är typ dom i 4an som tycker det är roligt, och vi som är äldre tycker det är ASTRÅKIGT!
 
Aja, hörs senare! Kommer bli lite halvt med bloggandet nu eftersom vi har så mycket!
 
Hejdå!
 
 
//Emilia
 

Kista!

Hejjjjjsan!
 
har varit i kista idag, mamma köpte en klänning, eftersom hon är lärare, så köpte hon en klänning till niornas bal :) Så jag hängde med som smakråd! :) Sen så efter typ en och en halv timmes klännings-shoppande, så gick vi till Espresso Hose och tog en brunch. Vi tog två stora latte och två bagels. Asså, latterna var ju typ en halvliter per kopp, och en en jävla bagel, tror seriöst jag skulle dö för jag var så mätt haha! 
 
 
Sen så gick vi runt lite till, sen så åkte vi hem till mormor och morfar och drack ännu mer kaffe och pratade (snacka om koffeindag haha), och åt vattenmelon, men jag fortfarande så jävla mätt, så jag åt bara en halv haha!
 
Sen när vi kom hem så satte jag på mig min bandeutopp och en kjol och gick ut och solade, låg säkert 3 timmar i sträck och solade. Sen vid typ 18.30 så åt vi middag, och sen så gick jag ner till Ica och köpte läsk, och nu så sitter jag här!
 
Imorgon så ska jag få klart lite skoljobb (suck) och sen så ska jag bort på middag för att fira mors dag! :)
 
Här har ni lite bilder från idag/igår :) PUSSS
 
//Emilia
 
En tröja som jag fick av mamma! Hade den idag med vita jeans! :)
 
Innan Let's Dance igår :)
 
Kaffekoppen idag... Jag kunde köra egenom min hand genom mugg-örat eller vade det nu heter………
 
En random instagrambild :)
 
Tannade idag :)
 
Jordgubbar:)
 
Och min söta lillasyster! ♥

Min klänning!

Hejsan bloggen!
 
Nu så är jag hemma för kvällen, men ska blogga mer sen, ska hoppa in i dushen, men kan lägga in bilderna på min klänning och en bandeu (staving?!) -topp, så hörs vi mer senare! :)
 

Pictures!

BLOGGAR MER NÄR JAG ÄR HEMMA! :)
 
 

GODNATT!


Torsdag!

Godkväll bloggen!
 
Ledsen för att jag inte har hunnit blogga eftersom jag har varit upptagen i skolan idag, haft spanska och teknik idag!:) Efter skolan så följde jag med Jasmina till centrum eftersom att hon skulle köpa sin skolavslutsning-klänning, och jag kollade runt lite. Jag ska köpa en imorgon, från Gina :) 
 
Efter centrum så gick jag hem och målade naglarna, och sen vid 16.10 så ringde mamma och sa att hon tänkte att vi skulle åka till barkaby, eftersom Nora behövde en ny gympapåse och jag nya idrottsskor :)
Vi åt middag på Ikea också, så jävla gott haha! Tog kycklingfilé med pommes och bea, och nån god grönsaksröra haha!
 
Men här är bilderna på skorna, så jäääävla sköna hah! Xxxxx
 
Och här har ni en bild på mig och Hanna med Sven ;)

FÖLJ SVEN PÅ INSTAGRAM!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HANS INSTAGRAM!
 

Algebra

Hejsan!
 
Sitter på matten och försöker jobba med algebra, jag fattar inte varför vi ska jobba med ett till kapitel, vi har typ 5 mattelektioner kvar på terminen (yaaay), och vi ska kanske få ett till matteprov, jag oooorkar inte :/
Men jag kommer inte jobba med matten iaf, varför ska vi kunna dethär liksom haha? :) 
Har snapchatat SÖNDER med Filla idag, känner att vi är så vacka (hehe), och sen så har jag dunkat sönder
"INTERIOR CROCODILE ALIGATOR" , för den är sjuukt bra!
 
Men ska kolla vidare nu, ni kan få två bilder från igår, från när jag satt på balkongen ;) Jag och min fina onepiece haha
Byeeeeeee
 
Puss!

//Emilia
 

Matteprov nu!


Sneek peek

Här har ni en sneekpeek på vår film…… ;)
 

BÄSTA LÅTEN EVER!


OPPAN GANGNAM STYLE

 
Firade min kusin Sara i förskott, hon fyller ju 17 29e maj, om 10 dagar alltså ♥

En kommentar

En kommentar på facebook. Eller ja, till och börja med iallafall. Efter den kommentaren var det många elaka saker som vi sa till varandra, men det var egentligen jag som förstörde våran vänskap, och jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för det.  Det var det som krävdes för att förstöra en vänskap som betyde så mycket för mig.
Jag ångrar att jag skrev den kommentaren så mycket att det gör ont. November 2011. Det var den månaden som hela min vänskap med denhär personen förstördes, och jag saknar henne så mycket.
 
Vi var så himla tajta, hade gått egenom samma saker, och hon hjälpte mig med många grejer som jag aldrig kommer kunna ge igen för, för vi pratar inte ens med varandra längre, det är så illa. Hon säger att hon mår illa när hon ser mig, och hon hatar mig. Till en viss del förstår jag henne, men det var ett litet dummt bråk, men ähh.
Gjort är gjort, och jag är glad att jag fick iallafall 1 och ett halvt år med henne! Att säga att jag saknar henne är att "underdriva". Jag saknar henne så mycket, men jag kan inte göra nåt.
 
Älskar dig alltid och ger dig all lycka ♥♥♥
 
 

Söndag!

Hejsan!
 
Ska om typ 30 gå ner till bussen och ta bussen till mormor, ska åka dit, Sara och Dennis kommer också, så det blir cozyyy. Igår efter ESC (FUCK YEAH ATT DANMARK VANN, WOOP WOOP) så satte jag och Filla på Just Dance 4 tills vi yp badade i svett, nemen man tänker ju inte på att det är värsta workouten, men det var ju skitkul :)
Sen vid typ 03.00 så var vi fortfarande pigga, så vi satte på MIB II och slökollade i soffan (hade Netflix på iPaden, så jag kopplade upp den till TVn). Vid 04.30 så vart vi skittrötta, så vi stängde av och bäddade i ordning bäddsoffan på övervånigen och kollade klart. Sen så var den klar vid typ 05.00 och då hade ju solen börja gå upp och det var ljust ute, så det kändes skitkonstigt att gå och lägga sig, men man somnade bra iaf! 
 
Sen så gick vi upp vid typ 10.30 och åt frukost, pappa hade stekt chorizio och stekt ägg och baguette och allting, så det var supergott! :) Sen så efter kanske 1 timme eller nåt så åkte Filla hem, så snart ska jag dra mig vidare! =)
 
Uppdaterade min instagram mycket igår, så här kommer ett par bilder =)
 
Puss!!!
 
//Emilia
 

GO DENMARK


Update!

Filla sover hos mig ikväll!!:) Nu har jag en ESC-buddy :) <3


ESC

Hejsan!
Sitter forever alone i soffan just nu och väntar på att finalen börjar, kollar ju på förgrejen eller vad man nu ska säga ;)
Men jag bloggar från iPaden så jag orkar inte blogga mer, så vi hörs kanske senare!! <3

Puss!!!

//Emilia


Lördag!

God förmiddag bloggen!
 
Vaknade för precis 2 timmar sedan, sen dess har jag bara ätit frukost och städat lite. Vi har världens tråkigaste väder också, så det är ju inte så roligt! :/
 
Kan berätta lite mer om igår ;)
 
Jag gick i skolan, skutade skolan och sen så gick vi hem till Sandra! =) Vi höll på att filma in scener till en film som vi ska göra / har gjort. Det kommer kanske ut senare, får se.. Men iaf, det var ju typ 10000 grader varmt ute igår, så jag hade bara en klänning på mig. Sen så vid 15.20 tog jag bussen från Sandra hem till pappa, så jag var hemma vid typ 15.45 eller nånting... Sen så hoppade jag direkt in i dushen och tvättade mitt hår och allting, sen så klädde jag på mig och målade mina naglar, pink ofc… ♡ Sen så sminkade jag mig och sen så gick jag hem till Nattis :)
 
Sen där så åt vi middag, och öppnade våra presenter, av mig fick hon en ansiktsmask och typ 4 par örhängen eller nånting, kommer inte ihåg... Sen så körde vi lite spel på PS3, till klockan var tyo 20.10 sen gick alla hem. Jag stannade kvar med två tjejer som heter Moa och Linnea till typ 21.45, tills Moa gick hem och jag och Linnea gick med Nattis, eftersom vi skulle ut med da dog. På vägen gick vi förbi mig så jag gick hem, var skittrött så jag gick o la mig typ en timme efter att jag kom hem :)
 
Så vaknade jag idag, och idag kommer det några gäster eftersom att min låtsasbrorsa fyllde 12 i torsdags så  jag ska börja klä på mig och fixa mig, så hörs vi senare!
 
Pussss
 
//Emilia
 

Jag är hemma!!:)

Är nu hemma från Sandra! Efter skolan så taggade jag, Filla, Sandra, Fanny och Yasemine hem till Sandra, för vi håller på med en grej (top secret haha), så det kommer nog bli skitkul!

Aja, ikväll har Nattis (grattis på dig igen!<3) födelsedagsfesdt/middag, så jag ska dit senare!!:)

Men ska antingen sätta mig i ett bad, eller duscha... Tror jag badar, var längesen :)

Behöver jag ens säga att dethär bloggas från min iPad, kanske är rätt uppenbart haha! ;)

Hörs senare!!:)

Puss!!!

Emilia


GRATTIS!

Grattis bästa Nattis på din 14-årsdag! ♥ Vi har känt varandra i snart 14 år, och många fler ska det bli! 
Älskar dig så mycket, så ha en bra dag så ses vi ikväll babe ♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Puss!!
 
//Emilia
 
Jag till vänster och hon till höger om ni inte märkte ;)

Torsdagen avklarad!

Hejsan!
 
Är hemma nu, har ju varit i skolan hela dagen idag som vanligt haha! På morgonen/förmiddagen så tog jag min sista HPV-spruta, hade helt glömt bort det, så jag var ju inte direkt mentalt förbredd om man säger så lol…
Men vi satt i matsalen tills vi skulle ha rast 10.10, vi orkade inte direkt gå upp och ha spanska när vi kunde sitta i matsalen och prata och vila lite! :)
 
Sen så på eftermiddagen när vi skulle ha teknik så var det inte långt kvar alls till One Direction skulle ha deras stora announcement, vilket var en till World Tour, och dom är inte ens halvvägs genom THM-tour. Haha!
Alla trodde att det var något jättestort, eftersom dom sa att deras karriär aldrig skulle vara densamma, jag fattade inte varför det var en sån stor grej, och sen så började vissa trenda #ONEBIGDISAPOINTMENT på twitter, vilket är JÄVLIGT elakt, eftersom killarna har sett framemot dethär så mycket! Tänk vad ledsna dom kommer bli när dom ser trenden :( Dom ger liksom ett år till för att åka runt för att se fans…
 
Aja, om dom kommer till Sverige så måste jag på tag på biljetter :)
 
Men ses senare, ska kanske ut och läsa i solen, läser boken Eld, den är bäst :)
 
Puss
 
//Emilia
 
Fannys fina byxor… :)
 

FATTAR DI HUR JAG KÄNNER?

 
+
 
 
= FATTAR NI HUR JAG KÄNNER?! DAMPAR PÅ ALLT OCH ALLA!

Sometimes…


SANDRA!!!!!!!!

JAPP DET HETER VISST "KICK" OCH INTE KIIIIIK LÄR DIG SANDRA!!!!!
 
 

EV!

Hejsan!
 
Sitter i RMG med Filla och Fanny just nu! Provet kändes bra, känns som att jag kommer få godkänt! ♥♥♥
Men efter skolan idag kanske jag ska köpa present till Nattis om jag hinner, annars tar jag det imorgon!
 
Men jag har inget att blogga om, så jag sätter punkt HÄR!
 
Puss!!!
 
//Emilia
 

Idrottsprov!

Godmorgon bloggen!
 
Pluggar just nu till idrottsprovet, kommer nog gå helt okej! Kompendiumet (häftet) som vi fick var på 12 sidor, mem nu ska jag dra vidare, så vi hörs senare! 
 
Pusss!!!
 
//Emilia
 
Vackra Sandra! :)
 
 
 

Godmorgon!

Goodmorning!
 
Sitter just nu i skolan med alla vänner och kollar runt lite! Läste just en nyhet på AB om att det var en man i Philadelphia som hade drivit en illegal abortklinik i 30 år, och mördat barn han förlöste, genom att klippa isär dom med en sax… När polisen gick in i kliniken hittade dom burkar med små foster, smutsiga instrument och blodiga möbler… Asså vilken JÄVLA psykopat. 
 
Aja, ska gå nu, har lektion!
 
Puss!!
 
///Emilia
 

Dushat

Hejsan!
 
Har dushat och tvättat håret och lite sånt (wink wink) så ny sitter jag i min säng och känner mig som en ny human being! imorgon så ska vi vara sommarklädda har vi bestämt, jarå, så det kommer ju bli roligt ;)
 
Men ska kolla på en film nu, så vi hörs senare! Kommer kanske slänga ihop en ny header, vill ha lite changes :)
 
Pussss!!!
 
//Emilia
 

Bildbomb!

Här kommer bilder som jag tror att ni inte har sett förut haha :)
 
 
 
Osminkad haha
 
 
 
 
 
 
 
 
Och en bild på min syrra som jag tog lite surprisande… busiga Emilia

Picture this

Här är lite bilder från Grönan, enjoy!
 
 
 
 
 
 
Det var några ACCEPTABLA bilder från skrattkammaren hahahaha
 
Och Sean den fina Bananen! :)
 

Rewind

- Okej, såhär såg jag ut för ett år sedan… Blondt eller brunt haha? Har btw några tankar om mitt hår som kommer komma upp om några veckor när det kommer ske en STOR förädring ;) -
 
1 år sedan
 
För ca en vecka sedan…

Inte bloggat!

Hejsan bloggen!
 
Har inte bloggar sen i fredags,  och jag orkade inte göra det igår… Men kan berätta om vad jag gjorde i fredags och i går! :)
 
I fredags var jag ju på grönan med mamma, Nora och Nattis och hennes mamma och brorsa! Var supermysigt och vi fick superbra väder! Vi kom dit vid 11.30 och dom öppnade 12.00. Vi tog en nummerlapp och när jag skulle ta en så kom två nummer ut haha, 187 och 188. Så det var ju typ 160 kvar innan det var våran tur, så det var bara att vänta liksom. Sen så när det kanske var 170 eller någonting så hör vi en pappa med två småbarn säga att han hade nummer 540 eller nånting, och eftersom vi hade fått två nummer så gav jag och Nattis nummer 188 till honom, han vart ju överlycklig haha!
 
Nemen, när vi hade köpt våra åkband och allting så gick vi in. Alla vi 6 gick till kvasten först, och sen så gick jag och Nattis till Jetline (favvon haha). Vi såg helt mobbade ut på bilden haha! Sen så gick vi runt och åkta allt vi ville åka, men när vi stog i kön till popexpressen så här vi hur Beaty and a Beat eller hur man nu stavar det spelas, och vi sa att vi hopppas att vi får nån bra popexpressen låt liksom när vi skulle åka… amen tjena… Vi får Kiss You med One Direction haha! Alla tjejer börjar sjunga (inklusive mig själv haha), och eftersom Nattis inte gillar dom så satt hon typ helt tyst haha! Och så såg man två killar sitta och hålla för öronen, jag trodde att jag seriöst skulle dö av garv haha! Hade så ont i magen för jag skrattade så mycket! :)
 
Sen så kom ju Sean Banan och jag och Nattis stog typ längst fram och stöttade gamla dansläraren (haha nejdå, men ni fattar?…) och stog och sjöng med och garvade ihjäl! Solen stekte typ sönder ansiktet, men vem bryr sig? Man står har roligt med bästisen och står och garvar ihjäl sig, så who cares?
 
Sen så ville mamma och Pia (Nattis mamma) åka popexpressen, så vi ställde oss i kö med dom… BIG MISTAKE! Dom skämde ut oss totalt och började sjunga på dom mest random låtarna och jag och Nattis stog helt utskämda där liksom höhö… Och sen där man visar upp åkbanden så var det typ en 19 årig kille eller nånting som dom började flörta med ÅT OSS! Asså jag har ALDRIG varit så utskämd i HELA MITT LIV! Sen så sprang jag och Nattis och försökte gömma oss när vi skulle sätta sig men tror ni det funkar? Nej! Dom sätter sig i samma "arm" som oss, och så får vi värsta baslåten och allting, så sitter dom och skriker och dunkar med händerna typ, och jag och Nattis gör likadant och jag skrattar så mycket så magsidorna gör ont och tårarna sprutar. 
 
Sen så ville jag åka Eclipse, hade varit skittaggad på det hela tiden, men då var det typ 2 timmar väntetid! Så jag sket i den, men eftersom jag ska dit igen i sommar så får jag åka den då! 
 
Sen vid 20.00 åkte vi hem, vi åkte tåg och allt sånt, så det var en superrolig dag! 
 
Igår så gick jag upp vid 12.00, var skittrött och hade ont i fötterna förtfarande haha. Vi åt frukost och bara loungade runt lite, tills vi blev helt rastlösa! Vi ringde Lisa och Sara (min moster och min kusin) och kollade vad dom gjorde. Det visade sig att dom typ också och hade det skittråkigt och skulle typ ringa oss också, så jag,mamma och Nora åkte och handlade i centrum så vi tog med oss middag! Mamma skulle göra en pastasås med gorgonzolaost och champinjoner och nån annan svamp, vart så gott! Så vi åkte där hemmifrån vid 19.00 så vi kom hem vid 20.00! :)
 
Så igår hade vi bara en lugn hemmakväll med godis och läsk haha! 
 
Och idag har jag barit vara ute, sitter på min balkong nu och bloggar, är ju så härligt väder ute! Tror jag bränner sönder min arm, men bryr mig seriöst inte haha! 
 
Blev ett rekordlångt inlägg, credit om du orkade läsa allting. Har inte hunnit ladda in bilderna från grönan än , men ni kan få dom senaste bilderna från min instagram sålänge, så hörs vi senare med bilder!
 
Puss!!!
 
//Emilia
 
När vi väntade i kön på grönan! :)
 
Jag igår :)
 
Right now! :)
 
 
 
 

Jag är bara jag

Jag. Det är vad jag är. Jag är bara jag. Ibland så räcker det inte hela vägen, ibland så är det för mycket. 
Men vad ska jag göra? Jag är ju ändå bara…jag.
 
Ibland blir jag så JÄVLA trött på folk som tror att man ska se ut på en visst sätt, eller ha en viss personlighet. Alla människor är olika, och det är dags att folk börjar inse det nu. Alla kanske inte vill vara tråkiga människor som behöver bekräftelse av andra. Det finns faktiskt dom som vill vara självständiga och vara lite crazy, och det är okej, för alla är olika. 
 
Som nu tillexempel, nya FRIDA tidnigen. På omslaget så står det "SÅ MYCKET VÄGER KÄNDISARNA". Men vem fan bryr sig? Inte jag iallafall. Det är väl bara dom tjejer som ner på sig själva och läser dom för att tortera sig själva, typ. 
 
Asså kan samhället börja inse fakta nu, ingen är lika, alla är unika. Människor är skapta för att se olika ut. Jag menar, fan vad tråkigt det skulle vara om alla skulle se likadana ut, och ha samma personlighet. 
Åhhh jag blir så trött på sånthär. 
 
Lägg av…lägg bara av.
 
Som dethär, helt sjukt.

10e Maj!

Hola!
 
Nu så sitter jag i köket efter att jag har ätit frukost och vi ska snart börja bra oss mot tåget! 
Min fot har fortfarande en nerv i kläm, men jag skiter i det, halta eller inte halta, ska åka dit! Men nu ska jag fixa mig  in i det sista, så vi hörs senare bitches! 
 
Puss!!!
 
//Emilia
 

Confessions

 
 
  • Jag kan inte bada från en båt, är helt omöjligt för mig. Kommer nog från en mardröm jag hade för kanske 3 år sedan, jag var på en båt och jag skulle bada, och då sattes propellern igång och jag vaknade för jag dog. Sen dess… nej, bara nej
 
 
  • Jag våldtar YouTube. Inte riktigt, men det går inte en enda dag utan att jag använder YT.
 
 
  • Min mest besökta hemsida är SMHI. Asså... Jag är en sån person som MÅSTE veta vädret innan varje gång jag går ut. Jag går alltså inte ut utan att ha kollat vädret, antingen på mobilen eller på datorn.
 
 
  • Jag sover med BH. Hehe, det var en nödig fakta... Nejmen, jag har en spec BH jag har på mig när jag sover... När jag sov över hos Fanny efter hennes överraskningsfest med Sandra, så tvingade som mig och sova utan, och jag sov sjukt dåligt haha.... 
 
 
  • Jag har haft ca 10 mobiler. Okej… jag och elektronik (speicellt mobiler) går inte så bra ihop. Dom senaste 2 åren har jag haft en mobil i max 6 månader innan den har blivit borttappad/gått sönder, men nu har jag min drömtelefon och jag behandlar den som en *host* bäbis *host. 
 
 
  • Jag kan inte leva utan min säng hos pappa. Den är skön, mjuk och bred. 'nuff said.
 
 
  • Jag har väldigt många väskor. Jag har onaturligt många väskor. Jag har 7 väskor hemma hos mamma, och det är inte ens hälften av dom jag har, tror jag har 10 hemma hos pappa… Vad kan jag säga? I am a väsklover, and I'm proud of it.
 
 
  • Jag har fått väldigt många nya vänner. Dom två senaste åren har jag fått sjukt många nya vänner, för att jag bytte skola! Fyra av dom har blivit som mina systrar, och jag är sjukt glad att jag hittade dom! ♥
 
 
Så, nu vet ni lite mer om mig helt enkelt haha! Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi någongång under morgondagen med mobilblogg! Puss
 
//Emilia
 
 
 
 
 

Stay

Gokväll!
 
Sitter just nu vid skrivbordet och lyssnar på Stay med Rihanna, älskar den låten, så fin ♥
Men åt middag för kanske en och en halv timme sen, pastasallad med grillad kyckling i, så gott :)
Har inte så mycket att blogga om, så jag återkommer när jag har nåt att blogga om :)
 
Puss!!
 
//Emilia
 

Torsdag!

Hejsan bloggen!
 
Eftersom att det är kristihimmelfärds idag, så är vi lediga från skolan både idag och imorgon, så det är ju väldigt skönt!
Idag så väckte Nora mig - på ett snällt sätt för engångs skull - och eftersom jag inte kom ihåg att vi var lediga så ville jag inte vakna, men sen när jag komihåg att vi var lediga så låg jag kvar i kanske en kvart innan jag gick upp och åt frukost. Sen så städade vi lägenheten lite och rensade garderoberna, och sen så gick vi till mormor och morfar, dom har varit ute med sin husbil, så vi har inte träffat dom på typ en månad, så vi fikade när med kaffe och glass (mums haha) och sen så gick vi till ica och handlade mat, och sen så gick vi hem! Nu sitter jag här på balkongen med ett linne och försöker på nån sorts färg haha! 
 
Imorgon beger jag mig till Grönan med mamma och Nora + Nattis och hennes brorsa och mamma, så det kommer nog bli roligt! Ska ge mig fan på att åka Eclipse, Nattis får åka med mig så jag inte typ dör av rädsla haha! Om du ser det här Nattis så tvinga mig, även om jag inte vill haha… Sen så får jag se vad jag ska hitta på imorgon kväll!
 
Men vi hörs väl senare, så puss!!!
 
//Emilia
 

EV!

Sitter på EV nu så ska jobba lite nu, här har ni lite oandvända bilder som ni kan njuta av sålänge haha!
 

Skulan

Sitter i skolan nu, sitter och lyssnar på oldies, lyssnar nu på Wake Me Up Before You Go-Go haha, fick lust med det, så då gjorde jag det!
 
Imorgon så är det sista dagen i skolan för denhär veckan, vi är ju lediga tor och fre, är ju kristihimmels färd, haha!
 
Nattis mamma hade frågat min mamma om vi skulle åka till Gröna Lund på fredag, så det är väl dit man ska på fredag då, om vi fot inte ställer till det haha! Har ju på nått sätt gjort illa min fot, men jag får tvinga mig egenom det iallafall! 
 
Men hörs senare!
 
PUSS!!!
 
//Emilia
 
Jag som liten haha
 
Jag när jag jobbar
 
JAAAAAG

Måndag!

Hejsan bloggen!
 
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket i helgen, men jag har varit lite upptagen.
I lördags så var jag ute och hjälpte till på tomten, planterade blommor och krattade gräsmattan, vilket var skitjobbigt! ;) Sen igår så satte jag mig på altanen och läste ut min bok, Cirkeln. Det var ju en skoluppgift (min pappa trodde inte på mig haha) så jag läste klart den, satt säkert 5 timmar i sträck och läste, blev helt fast haha!
Sen så igår så hade Sofie beställt hem pizza till middag, så I feel the glädje when the pizzaman comes and gives the pizza. Men pizzan var inte så god haha, synd att min favvopizzeria inte har hemleverans, så det blev nån pizzeria som skickade ut blä pizzor, och Bea som smakar tvål. Yuck. Tror det var Svea Pizza Direkt (onlinepizza) eller vadfan det nu var. 
 
Här är lite bilder från den senaste tiden!
 
 
1. My eyes, haha (do not mobb me)
 
2. Moi
 
3. När blixten tog över hela bilder:)
 
4. Solnedgång
 
Och en random bild från i lördags :)
 
Äh, har en teknik-lektion nu, så kan inte blogga så mycket mer nu!
 
Puss!!
 
//Emilia
 

....


:')

 
 
PUSSYCAT

Min spotifyplaylist!

Här har ni den musken jag lyssnar på, satt det i en spotifylist :)
 
Klicka på bilden så kommer ni dit :)
 

This is how I feel right now


Typ frisk!

Hejsan bloggen!
 
Sitter i sängen, håller på att klä på mig, tänkte bara säga att jag är typ frisk, bara att jag är förkskyld, men jag är inte lika hes som jag var i veckan, och jag har inte ont i huvudet, vilket är superskönt! 
 
Men idag då... Jag tror, som den snälla dottern jag är, att jag ska hjälpa till med båten. Pappa ska köra hem den idag, så ska den poleras och städas inför säsongen. I sommar så ska båten ligga på Svinninge Marina, vi låg där för ett par år sedan, men det är fett stort där, så det är ju skönt! 
 
Men ska klä på mig färdigt, och sen så ska jag ut och hjälpa till lite som sagt! 
 
Hörs nog senare under dagen, så adíos amigos! 
 
//Emilia
 
Lite pictures från den senaste tiden! :)
 
1. Innan jag skulle gå och lägga mig // 2. En bild från provhytten
 
3. En bild på när jag är sjuk och jag ligger och sover, undrar vem som tog den haha // 4. Mina jeans och converse
 
4. Och slutligen, en osminkad bild på mig 
 
5. Och en bild på Svinninge Marina (tagen från google)

Hemma :(

Hejsan! Just nu är klockan 16.46, vilket betyder att jag har sovit i 8 1/2 timme i sträck, somnade om vid 07.20 jag vaknade igen runt 15.20 eller någonting! Så kommer imte bli någon bloggning förrens jag är frisk, men om ni vill ha mer uppdatering så följ mig på instsgram, heter @EmiliaTryggg där, men hejdå!! 
 
//Emilia

Videoinlägg

Vet att det suger, men fick lust att göra en :)
 

Min valborg!

Igår efter skolan när jag kom hem var alla hemma, för vi skulle städa och så, skulle ju komma några gäster frammot kvällen / eftermiddagen.
 
Jag hade ju lockat mitt hår på morgonen (fick tyvärr ingen bild på det), så jag bytte bara tröja när jag kom hem!
Framemot 17.00 så kom dom 5 första gästerna och sen så kom sofies syrra och hennes kompis Emilia (haha, det var någon som ropade ut Emilia och båda vi svarade och skrek JAAA, och sen så sa dom att dom ville att gamla Emilia skulle komma haha!), och det är ju inte så vanligt att träffa på någon som heter Emilia.
 
Sen efter vi hade ätit, jag åt med dom små barnen, eftersom dom vuxna skulle äta fiskgryta och jag gillar inte fisk, så då grillade vi hamburgare, det var såå gott <3
 
Sen så typ 20.00 smsade Nattis mig och frågade vad jag gjorde, och jag svarade att jag inte gjorde någonting, så vi bestämmde att hon skulle komma hit. Runt 20.30 så gick jag och mötte henne, och sen så gick vi tillbaka till mig.
Vid denhär tiden var det fullt ös hemma hos oss, 8 barn spikade framför Just Dance 4 på kinectet och alla vuxna sitter och gapskrattar i köket. 
 
Jag och Nattis gick in till mig och vi satt och kollade gamla bilder och filmer på min data, så det slutade med att vi började gråta för vi skrattade så mycket.
 
Vid typ 22.30 så ringde Nattis pappa min pappa (dom är superbra kompisar) och kollade om han kunde komma över, Nattis mamma jobbade och han hörde att det var lite valborgsfirande hemma hos oss, och så frågade han om vi kunde komma över till dom och vara med hennes lillebrorsa så han slapp vara ensam. Så vi gick över till henne, och satte igång Transformers (första filmen, inte den teckande haha), och jag tror jag somnade dom sista 10 minutrerna eller någonting, men jag vaknade precis när filmen var slut, och så gick jag hem.
 
Nu var klockan 01.30, och Sofie ringde och sa att hon kunde möta mig, så hon gjorde det. Sen när jag kom hem gick jag och lade mig på engång, var heelt slut!
 
Tog tyvärr bara tre suddiga bilder, men dom får ni nöja er med! :)
 
PUSS!!!

//Emilia
 
Och man vaknade till dethär imorse, inte helt fel ;)

Min valborg!

Skriver imorgon vad jag gjorde, kan bara säga att den blev jäkligt lyckad :)
 

RSS 2.0