Sollentuna centrum !!

Hejsan bloggen!
 
Sitter o väntar på att Nattis o Erica ska bli klara, sen så ska vi åka till Sollentuna centrum, o typ fika o gå runt och kolla.. Träffade Nattis i går men det var ÖVER 2 MÅNADER sen jag såg Erica, det e typ liksom inte okej... Men vi har typ liiiite att ta igen nu liksom.. 
Srry för att jag inte har mobilbloggat, men appen har liksom krånglat och hållt på, så det har ju varit lite svårt, och på sommarn så jag bloggar ju inte så jättemycket från datan..
 
Men om två dagar åker ju syrran ner till gotland, ska bli skönt att slippa henne ett litet tag, haha !!
Jag åker ner på söndag, så jag har några dagar kvar här hemma, för bara ett par dagar efter jag kommer hem från Gotland börjar ju skolan.. PANIK!!!!! 
Men nu ska vi inte tänka på det, kan försöka mobilblogga när jag är på väg till bussen.
 
PUSS
 
Sorry för ett bildlöst inlägg, men har inga bilder just nu :(
 

Ny duschad !!

Hejsan!
 
Det blev att vi sov kvar hos Nattis, så vi gick och lade oss 03,30 iaf.. Var skiittrött så somnade på en gång.
Men nu så sitter jag i tights och en oversizad tröja och bloggar och kollar igenom lite bilder från gårdagen...
Ska ner till mormor och morfar och vattna deras blommor eftersom dom är bortresta, och jag har beställt lite skal också, kan lägga upp bilder på dom sen. Leveranstiden e ca 5 dagar, så får kolla när dom kommer. :)
 
Har också beställt gotlands-resa på söndag. Syrran åker ner på torsdag, eftersom vi ska till farmor så kan hon vara där ett par dagar längre. Och jag, mamma, Nattis och nattis familj ska till grönan på lördag, så syrran som ska vara såå rättvis ska gå ett par veckor senare på grönan. 
 
Men en header SKA komma upp, har barit inte hunnit göra en. Vill ju vara ute och ha det bra när solen lyser fram, så när det e en riktigt regnig dag kan jag ta mig tid och göra en header :)
 
Men vi hörs senare idag, puss
 
Här är skalen, älskade det glittriga, men beställde ett gummiskal också ifall det glittriga skulle gå sönder :)
 
Skalen kommer från www.fyndiq.se

Vaken nu :)

Hejsan bloggen!! igår var vi somsagt och köpte en iphone till mej, så nu är jag en till i iphone-skaran, hihi. Nämen nu så sitter jag och spelar temple run o kollar min instagram. Där heter jag emiliatrygg99, så följ mig där!! puss o kram!!


iPhone!!

Hejsan! Var i köpte en iPhone idag!! En 3gs... Så den e jag riktigt nöjd med <3 Men bloggar mer från datan imorgon !! Pussar !


Dagens;

Hejsan!
 
Tog världens sämsta bild på dagens outfit, får se till att ta bättre bilder :) Om två dagar fyller jag 13 btw, så då får ni dampa sönder kommentarsfältet. Har börjat planera mitt party, kommer bli gryymt :) 
Men bättre dags outfit får det bli imorgon :)
Puss!
 
Sorry för den dåliga kvaliten somsagt.. :(
 
T-shirt - New Yorker. För er som inte ser vad det står så står det TALKING
Kjol - Kappahl tror jag (gammal)
Kofta - Gina Tricot (gammal)
Och sen röda converse till det :)
 

Hos mamma !

- Hejsan bloggen !
 
Sitter o småbloggar lite, ska snart gå till mormor o moffa för en liten fika, det blir väldigt mysigt !!!
Men blir inga bilder eftersom jag är heeelt osminkad o ofräsh, så ni klarar det bättre utan en bild på mig.. hehe.
Men bilder kommer nog sen :)
 
Men kan lägga in en trailer till en semesterfilm min mamma satt i hop i iMovie :)
 

iPad

Hejsan alla :) Sitter o skriver på pappas iPad, så det är soft;) Men idag har jag inte gjort så mycket;) Bara varit hemma och tagit det soft så det är skönt. Men nu sitter syrran o dampar för att hon ska tydligen ska ha den, men vi hörs väl kanske i kväll :) Puss // Emilia


Dagens ;

Hejsan !
 
Har ju redan skrivit om vad jag har gjort idag, men här kommer dagens outfit :)
 
Klänning från H&M :)

- Hemma <3

Hejsan bloggen !
 
Är hemma från Gotland nu, kom hem 5 i morse, så gick jag och la mig till 11.30.. Sen så vaknade jag och åt frukost, sen så har jag bara slappat.. Men fixade mig lite, men får hitta på nåt i morgon.. I morgon eller i övermorgon så ska jag till grönan med Pappa,Nora, Sofie, Vilda och Melvin. Kommer bli väldigt kul. Nästa vecka är det inplanerat att jag ska dit med Mamma,Nora,Nattis och hennes mamma, pappa och hennes lillebrorsa, så det kommer bli väldigt kul. Och runt 3 Augusti ska jag och Nora åka igen till Gotland eftersom våran farmor bor där, så hälsar vi på där själva :)
 
Har inte kunnat bloggat, har inte haft nåt internet, men får göra igen det med mer bloggning nu ist.
Har tagit lite bilder, men ser inte så pigg ut, eftersom jag vara sovit typ 6 timmar inatt.. Men här kommer dom iaf =)
 
P.S Vill inte ha några anonyma kommentarer, har fått massa tråkiga kommentarer anonymt, så om ni vill kommentera era åsikter så gör det med namn !
 
 

Gotland !!

- Hejsan !
 
22.00 Ska vi åka hemifrån eftersom vi ska till Gotland !! Farmor bor där, så vi ska häsla på där, och mysa lite.. <3
Färjan går 23.50 och kommer fram 02.50, så det blir en låång natt.. Sen är det väl ca 30 minuter med bil till dom, från hamnen :) Dom har tre hus, och vi ska bo i mellanhuset =) Farmor har en moppe som jag brukar köra, för det e fett kul, men fett olagligt ;) Men ska packa klart nu eftersom vi åker om 2 timmar.. Åhh, vad kul det ska bli :)
Var vääldigt länge sen jag var på Gotland, i vintras på jullovet.
 
Men kan slänga in ett par bilder :) Puss, så kanske vi hörs sen <3
 
Haha, bara vanliga jag.. :)
 
 

Hejsan !

- Tjenare !
 
Jag heter Emilia och bor i Upplands Väsby. Född på Gotland, men tillbringade mina första år i Sollentuna. Mina päron är skilda sedan 2 år sedan tror jag. Min pappa heter Jonny, och min mamma heter Laila. Min pappas sambo heter Sofie, och hennes barn heter Melvin och Vilda. Jag har ett riktigt syskon som heter Nora. Alla tre ungarna är 11,8 och 6 år gammla, medans jag är 13.
 
En ny design kommer upp snart, eftersom jag inte har något redigeringsprogram på denna dator, eftersom det är min pappas bärbara, och jag brukar använda en mac, men den får jag från skolan och dom har den över sommmaren, så jag får använda hans sega windows haha.. Oj, nu kom vi från ämnet..
 
Men hoppas ni kommer gilla det jag skriver, så ses vi snart <3
 
Här kommer en bild på mej, för kanske 2 månader sen <3
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0