Hos pappa!

Hejsan!
 
Är hemma hos pappa just nu, fast det är mamma vecka :P Jag och Filla sov här igår kväll, vi hade film kväll och jag upptäckte att vi har Netflix och Youtube på xboxet som appar typ, så jag har just nu på One Direction på högsta volym typ hahah :') Vi tog också väldigt många fina bilder igår ahha... Om dom kommer ut så kommer vi typ fejka våran egna död hahah :P
 
Har inte så mycket att blogga om, så vi hörs väl senare :))))
 
Pusssss
 
 

Hos Nattis :D

Hejsan! Sitter just nu på deras uteplats, dom har ju gjort nytt på deras baksida :D Så nu har dom en bubbelpool och gjort altan, supermysigt <3 Har varit här sen ca 11.40, åt lunch här, blev tacos (: Sååå gott!! Om ca 20 minuter hämtar mamma upp mig så ska vi till mormor och morfar och käka middag (: Hörs senare :) pussss


Mellanlandning!

Hejsan!
 
Mellanlandar hemma i ett par dagar, regnar både hemma och i Skärgården (har ju varit ute med båten ända från förre fredagen tills igår), så vi ska vänta tills det blir lite bättre.
Imorgon siktar vi på att åka ut igen, och då blir det ut till Sandhamn, lugnt ett av mina favvoställen. Änsålänge har vi varit en natt på ett ställe som heter Nåttarö, en naturhamn, världens finate sandstrand och det var väldigt långgrunt, så där badade vi och så! Sen åkte vi vidare mot Utö, superfint där med! Det var en gästhamn! Och där låg väääärldens största båt typ. En Fairline Targa 62. Det var en Kiss My Ass båt om vi säger så. Googla så fattar ni haha. Där låg vi två nätter. Där hyrde vi också elscootrar, så jag och Melvin var runt hela ön och kollade på allting, så kul haha! Sen så åkte vi ca 40 distans (ca 8 mil) till nästa ställe som heter typ Skatskär, ligger nära Möja typ.. 
Där låg vi tills igår, vi grillade med våra kompisar och bara hade det alltänt mysigt! :) 
 
Här kommer lite bilder från dom senaste veckorna :)
 
Jag har fått en bondebränna.. :P
 
Bååååt
 
I Visby (jag vet, solglasögonen var aaaaningen högt upp haah)
 
Fina tjejer i Nynäshamn innan vi drog ut med båten (:
 
En bild som jag gillar väldigt mycket :)
 
Pappa innan han hoppade i och skurade båten...
 
Heeh.. på Nåttarö kunde man stå bredvid båten, det var riktigt grunt haha...
 
Vi grillade marshmallows.. <3
 
Hände en liten olycka haha.. Ignorera mina fina tår.. (Seniorita Långtå är mitt andra alias FYI )
 
Dom en bild på dom fetaste båtarna i hamnen. Den stora som är längst hitåt var 54 ft och den längst bort var 62 ft, och den hette YOLO haha.
 
Ett måste på båten är ju en Sverigeflagga :D
 
Min midda sista kvällen på Utö, i menyn stog det ceasarsallad med kyckling, men det borde hetat currykyckling med sallas.. Aja, gott var det haha! 
 
En fin kväll på Nåttarö =)
 
 
En del 2 med bilder kommer senare :) PUSSSSSSSSSSSSSSSS

Åker idag :(

Hejsan bloggen! :) 
 
Sitter och bloggar lite innan jag ska äta frukost och göra mig iordning! :D Tog lite bilder igår, så här kommer dom! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOOOOOOTLAND WIhoO

Jag låter bilderna tala för sig själva... :)
 
Farmodern hahaha
 
Min söta lillasyster :D
 
Min lilasyrra hittade en.... STEEEEN
 
 
Ähh fan, nu funkar det inte att ladda upp fler bilder :( Får fixa det senare =) PUSSSSSSSSSSSSS MWAHH (en puss alltså haha)
 
 
 

RSS 2.0