Jasminas data...

Skolan har inte gett mig min data än... Jävla skitskola..
Nää ville bara säga till er att jag lever, men ska gå o slå min lärare (pedagog som man säger i denna skitskola) eller hitta henne för att få min data... PUSS

Centrum

Hejsan, var i väsby centrum idag och spontan-shoppade lite, vart en tröja o ett par jeans och lite smått-o-gått, haha.. Men lägger in bilder senare, herrå :)


Srry

Ledsen för jag inte varit så aktiv, men kommer få min data av skolan i morgon så då blir det mer bloggning, men kan bjuda på en jävligt ful bild så länge, puss :)


skolan

hörs sen!!


Kryssning idag !!

Hejsan!!
Idag ska jag på kryssing med alla på pappas sida :) Kommer komma hem i morgon på eftermiddagen :) Hörs senare !!


Gotland !!

Hejsan bloggen!!
 
Förlåt för att jag inte har varit så himla aktiv, men jag kan försöka att blogga lite på Gotland. I torsdags så sov jag ju hos min moster, och det var väldigt mysigt. Eftersom dom bor ute på landet o inte har något internet så kunde jag inte blogga, tyvärr. Men jag o mamma sov i deras supermysiga sjöhus, så det var verkligen supermysigt. Satt uppe till typ 01.00 med mamma, min moster (Lisa), Lisas sambo Johan och min kusin Sara. Det var suupermysigt.
 
Och i går så var jag på grönan. Var verkligen suuperkul. Jag åkte allt jag ville åka, men bara en gång. För på dom flesta grejerna var det sån jäkla kö, som jag inte orkade stå i. Men favvon e ju jetline !! Så himla skön att åka, och verkligen supermysig. 
 
Och idag så åker jag till Gotland, tar färjan över för första gången helt själv, så vi får se vart jag hamnar, haha skämt o sido liksom... hehe, men framm kommer jag ju iaf. 
Kan ju ladda upp lite bilder på tåget eller nåt från grönan, har några riktigt roliga bilder från skrattkammaren, så vi får se. På båten så finns det wifi som man kan köpa, men pallar inte göra det, så det får väl bli bloggning när jag kommer fram till famor. 
 
Och om 10 dagar börjar skolan.. ÅNGEST!! Men man får se fram emot att man får datan tillbaka.. Hehe!!

Men ska gå till tåget nu som tar min till Nynäshamn.. So see you later !!
 
Puss// Emilia

Dagens städ o land outfit :)

Hejsan !! Håller på att städa lite.. Vid tre så ska jag o mamma åka till moster ute på ingarö o sova där i natt <3 Dom har ju bubbelpool då kanske blir ett dopp eller nåt, får se ;) Men kanske blir bloggning från datan innan vi åker, så vi får se.. Men vi hörs säkert senare i bilen o ikväll. Om inte så hörs vi imorgon :) På lördag blir det grönan med bästa, så set ser vi fram emot :) Men ska gå och hjälpa till lite mer nu, puss <3 P.S hittade mina gaaaaammla danshuset-byxer.. Typ tre-fyra år gammla o dom passar !! Helt sjuukt :)


RSS 2.0